Nog 1 week...
Door: Hetty
Blijf op de hoogte en volg Hetty
26 Augustus 2012 | Nederland, Deventer
Op maandagochtend rond half 9 lokale tijd vlieg ik dan samen met Izani van Kuala Lumpur door naar Kota Kinabalu op Borneo (Sabah). Daar hebben we een lekker luxe hotel geboekt om een paar dagen te kunnen relaxen. Aan de ene kant uitzicht op de Zuid-Chinese Zee en aan de andere kant uitzicht op de Mount Kinabalu, de hoogste berg van Zuidoost-Azië (ca. 4.100m). Ik heb er zin in!
27 Augustus 2012 - 14:22
Willeke En Henrie :
Hmmmm wij willen mee! Als we weer terug denken aan Maleisië pakken we zelf onze koffers zo weer maar helaas onze vakantie zit erop. Heel veel plezier en dikke knuffel voor Izani -
29 Augustus 2012 - 20:25
Celine:
Heeeeeeeeeeeeel veel plezier daar en doe een beetje voorzichtig met Thao ;) en geniet er maar lekker van, je verdient dit zo!!!!!! -
29 Augustus 2012 - 20:51
Niels:
Dat klinkt allemaal erg goed. Heel plezier geniet ervan!!!!! -
30 Augustus 2012 - 10:50
Michelle:
Heeerlijk! Maar eerst nog even Mexicaans eten met je nichtjes! Hug -
30 Augustus 2012 - 14:22
Hetty :
Lieve Willeke & Henrie, Carola, Edwin & Tanja, Richard, Marc & Carola, Wilma & Frank + Stephan & Ruben, heeeel erg bedankt voor de surprise party van maandagavond!! En het blik nasi goreng gaat fijn mee naar Borneo ;-). Gelukkig heb ik van m'n collega's een geweldig survivalpakket inclusief blikopener gekregen! -
12 September 2012 - 15:13
Carola:
Hoe ging de toets vrijdag voor vertrek? Nou ben benieuwd naar verhalen en foto's. Of zijn ze nu te eentonig? Alleen maar strand foto's...
X Carolie